Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

По-долу са връзки за подаръци за Charmed Gems. Щракнете за отваряне, опитайте всички връзки, актуализирайте често.


За съжаление няма повече публикации.


Важни съвети, които да ви помогнат, да заявите и споделяте Charmed Gems Подаръци

  1. Можете да претендирате Charmed Gems връзки към елемента, като просто кликнете върху него или с помощта на отметка и бутон за събиране.
  2. Обикновено са налични предмети с по-малко кликвания или най-новите елементи.
  3. Можете също да използвате бутона за събиране на всички, за да съберете автоматично всички връзки на една страница. Не забравяйте да настроите интервалното време според скоростта на вашата система.
  4. Всички артикули показват действителното време, когато са генерирали действително, най-новите елементи имат повече шансове да поискат бонус.
  5. Не можете да заявите бонус от една и съща връзка повече от веднъж. Може да откриете, че някои връзки не работят. Това не означава, че всички връзки не работят.
  6. Ползата от влизане с помощта на Facebook ще предотврати двойното щракване върху една и съща публикация. Това ще спести време. След като поискате елементи, можете да опресните страницата, за да видите нови връзки.
  7. За да филтрирате всички Charmed Gems подаръци публикации чрез кликвания и имена посещават Charmed Gems Страница с филтър за артикули.
  8. Всеки споделен от вас материал ще бъде заявен от всички и в замяна той ще ви даде същия брой от този артикул от всеки потребител. Например: (вашият 1 изпратен артикул) + (има 5 кликвания от други) = (Ще получите 5 същия материал във вашия Charmed Gems Game ) Не забравяйте, че споделянето ви ще увеличи шансовете ви да получите повече от същото Charmed Gems вещ.
  9. Забележка: По-горе теорията работи за няколко предмета или няколко игри.
  10. Използвайте всеки браузър Addon или ръчна опция, за да изпратите елемент. Вие също ще печелите ключове на подаване. За да изпратите публикациите си, посетете тук.


Този уебсайт не е свързан със Charmed Gems. Търговските марки са собственост на съответните им собственици. Съдържание на материалите и материали Авторско право Charmed Gems. Всички права са запазени..


?>