Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Berikut adalah Pautan Hadiah Untuk Coral Isle. Klik untuk Buka, Cuba Semua pautan, Kemas Kini Sering.


 1. Jika anda suka terjemahan dan mahu lebih banyak halaman diterjemahkan Atau jika anda mendapati sebarang kesilapan dalam terjemahan, sila hantar komen.
 2. Lawati setiap hari untuk menuntut dos harian percuma.
 3. Untuk bantuan sila gunakan komen Facebook di bahagian bawah.
 4. Anda tidak perlu menjadi rakan untuk menuntut atau menghantar hadiah. Oleh itu, mereka bukan pautan bonus rakan.
 5. Sekiranya anda tidak dapat menuntut pautan hadiah, muat semula halaman dan sentiasa cuba jawatan terbaru, kurang diklik.
 6. Nota: Nama item agak kucar-kacir, Hover item untuk mendapatkan butiran setiap pautan.
Nouveau niveau!, , ,
Klik
68
Nouveau niveau!
1 tahun 5 bulan lalu
Commerce de vêtement, , ,
Klik
44
Commerce de vêtement
1 tahun 5 bulan lalu
Laitier, , ,
Klik
21
Laitier
1 tahun 5 bulan lalu
Nouveau niveau!, , ,
Klik
17
Nouveau niveau!
1 tahun 5 bulan lalu
J-ai trop besoin de Herbe!, , ,
Klik
12
J-ai trop besoin de Herbe!
1 tahun 5 bulan lalu


Tips Penting Untuk Membantu Anda, Tuntut Dan Kongsi Coral Isle Hadiah

 1. Anda boleh menuntut Coral Isle pautan item dengan hanya mengklik padanya atau dengan menggunakan kotak semak dan mengumpul butang.
 2. Biasanya item dengan klik yang lebih sedikit atau item terkini boleh didapati untuk tuntutan.
 3. Anda juga boleh menggunakan mengumpul semua butang untuk mengumpul semua semua pautan halaman tunggal. Pastikan anda melaraskan masa selang mengikut kelajuan sistem anda.
 4. Semua item menunjukkan masa sebenar apabila ia benar-benar dijana, item terkini mempunyai lebih banyak peluang untuk menuntut bonus.
 5. Anda tidak boleh menuntut bonus dari pautan yang sama lebih daripada sekali. Anda mungkin mendapati beberapa pautan tidak berfungsi. Ini tidak bermakna bahawa semua pautan tidak berfungsi.
 6. Manfaat log masuk menggunakan Facebook akan menghalang klik dua kali pada pos yang sama. Ia akan menjimatkan masa. Selepas menuntut item, anda boleh menyegarkan halaman untuk melihat pautan baharu.
 7. Untuk menapis semua Coral Isle jawatan hadiah dengan klik dan nama lawatan Coral Isle Halaman penapis item.
 8. Setiap bahan yang dikongsi oleh anda akan dituntut oleh semua orang dan sebagai balasan ia memberi anda jumlah item yang sama oleh setiap pengguna. Sebagai contoh: (item 1 dihantar) + (telah mendapat 5 klik oleh orang lain) = (Anda akan mendapat 5 bahan yang sama ke dalam anda Coral Isle Game ) Ingat perkongsian anda akan meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan lebih banyak perkara yang sama Coral Isle item.
 9. Nota: Di atas teori berfungsi untuk beberapa item atau beberapa permainan.
 10. Gunakan mana-mana pelayar Addon atau opsyen manual untuk menyerahkan Item. Anda juga akan mendapat Kunci setiap penyertaan. Untuk menghantar pos anda ke sini.


Laman web ini tidak bersekutu dengan Coral Isle. Tanda dagangan adalah milik pemilik masing-masing. Kandungan dan Bahan Permainan Hak Cipta Coral Isle. Hak cipta terpelihara..


?>