Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Alla on lahjakortit Happy Acres Asia. Napsauta avataksesi, kokeile kaikkia linkkejä, päivityksiä usein.


Valitettavasti muita viestejä ei ole.


Tärkeitä vinkkejä, joiden avulla voit hakea ja jakaa tietoja Happy Acres Asia Lahjat

  1. Voit vaatia Happy Acres Asia kohteilinkit napsauttamalla sitä tai käyttämällä valintaruutua ja kerätä-painiketta.
  2. Yleensä tavarat, joissa on vähemmän napsautuksia tai uusimmat tuotteet, ovat saatavissa.
  3. Voit myös käyttää kerätä kaikki -painiketta kerätäksesi kaikki yhden sivun linkit automaattisesti. Muista säätää aikaväli järjestelmän nopeuden mukaan.
  4. Kaikilla kohteilla näkyy tosiasiallinen aika, jona ne todella syntyvät, uusimmilla esineillä on enemmän mahdollisuuksia hakea bonusta.
  5. Et voi hakea bonusta samasta linkistä useammin kuin kerran. Saatat löytää linkkejä, jotka eivät toimi. Tämä ei tarkoita, että kaikki linkit eivät toimi.
  6. Sisäänkirjautumisen etu Facebookin avulla estää kaksoisnapsauttamisen samaan viestiin. Se säästää aikaa. Kun olet vaatinut kohteita, voit päivittää sivun nähdäksesi uusia linkkejä.
  7. Suodata kaikki Happy Acres Asia lahjaviestit napsautuksilla ja nimillä käyvät Happy Acres Asia Tuotesuodatin-sivu.
  8. Jokainen vaatii jokaista käyttäjän jakamaa materiaalia, ja vastineeksi se antaa sinulle saman määrän kyseistä tuotetta kukin käyttäjä. Esimerkiksi: (1 lähettämäsi esine) + (muiden saanut 5 napsautusta) = ((Saat 5 samaa materiaalia Happy Acres Asia Game ) Muista, että jakaminen lisää mahdollisuuksiasi saada enemmän samaa Happy Acres Asia erä.
  9. Huomaa: Teorian yläpuolella toimii muutama esine tai muutama peli.
  10. Käytä mitä tahansa selaimen lisäosaa tai manuaalista vaihtoehtoa lähettääksesi Kohde. Ansaitset myös avaimet lähetystä kohti. Lähettääksesi viestisi käy täällä.


Tämä verkkosivusto ei ole sidoksissa Happy Acres Asia. Tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Pelin sisältö ja materiaalit tekijänoikeudet Happy Acres Asia. Kaikki oikeudet pidätetään..


?>