Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Alla on lahjakortit Marketland. Napsauta avataksesi, kokeile kaikkia linkkejä, päivityksiä usein.


Valitettavasti muita viestejä ei ole.


Tärkeitä vinkkejä, joiden avulla voit hakea ja jakaa tietoja Marketland Lahjat

  1. Voit vaatia Marketland kohteilinkit napsauttamalla sitä tai käyttämällä valintaruutua ja kerätä-painiketta.
  2. Yleensä tavarat, joissa on vähemmän napsautuksia tai uusimmat tuotteet, ovat saatavissa.
  3. Voit myös käyttää kerätä kaikki -painiketta kerätäksesi kaikki yhden sivun linkit automaattisesti. Muista säätää aikaväli järjestelmän nopeuden mukaan.
  4. Kaikilla kohteilla näkyy tosiasiallinen aika, jona ne todella syntyvät, uusimmilla esineillä on enemmän mahdollisuuksia hakea bonusta.
  5. Et voi hakea bonusta samasta linkistä useammin kuin kerran. Saatat löytää linkkejä, jotka eivät toimi. Tämä ei tarkoita, että kaikki linkit eivät toimi.
  6. Sisäänkirjautumisen etu Facebookin avulla estää kaksoisnapsauttamisen samaan viestiin. Se säästää aikaa. Kun olet vaatinut kohteita, voit päivittää sivun nähdäksesi uusia linkkejä.
  7. Suodata kaikki Marketland lahjaviestit napsautuksilla ja nimillä käyvät Marketland Tuotesuodatin-sivu.
  8. Jokainen vaatii jokaista käyttäjän jakamaa materiaalia, ja vastineeksi se antaa sinulle saman määrän kyseistä tuotetta kukin käyttäjä. Esimerkiksi: (1 lähettämäsi esine) + (muiden saanut 5 napsautusta) = ((Saat 5 samaa materiaalia Marketland Game ) Muista, että jakaminen lisää mahdollisuuksiasi saada enemmän samaa Marketland erä.
  9. Huomaa: Teorian yläpuolella toimii muutama esine tai muutama peli.
  10. Käytä mitä tahansa selaimen lisäosaa tai manuaalista vaihtoehtoa lähettääksesi Kohde. Ansaitset myös avaimet lähetystä kohti. Lähettääksesi viestisi käy täällä.


Tämä verkkosivusto ei ole sidoksissa Marketland. Tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. Pelin sisältö ja materiaalit tekijänoikeudet Marketland. Kaikki oikeudet pidätetään..


?>