Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Berikut adalah Pautan Hadiah Untuk Marketland. Klik untuk Buka, Cuba Semua pautan, Kemas Kini Sering.


Maaf Tiada Lagi Posts Ada.


Tips Penting Untuk Membantu Anda, Tuntut Dan Kongsi Marketland Hadiah

  1. Anda boleh menuntut Marketland pautan item dengan hanya mengklik padanya atau dengan menggunakan kotak semak dan mengumpul butang.
  2. Biasanya item dengan klik yang lebih sedikit atau item terkini boleh didapati untuk tuntutan.
  3. Anda juga boleh menggunakan mengumpul semua butang untuk mengumpul semua semua pautan halaman tunggal. Pastikan anda melaraskan masa selang mengikut kelajuan sistem anda.
  4. Semua item menunjukkan masa sebenar apabila ia benar-benar dijana, item terkini mempunyai lebih banyak peluang untuk menuntut bonus.
  5. Anda tidak boleh menuntut bonus dari pautan yang sama lebih daripada sekali. Anda mungkin mendapati beberapa pautan tidak berfungsi. Ini tidak bermakna bahawa semua pautan tidak berfungsi.
  6. Manfaat log masuk menggunakan Facebook akan menghalang klik dua kali pada pos yang sama. Ia akan menjimatkan masa. Selepas menuntut item, anda boleh menyegarkan halaman untuk melihat pautan baharu.
  7. Untuk menapis semua Marketland jawatan hadiah dengan klik dan nama lawatan Marketland Halaman penapis item.
  8. Setiap bahan yang dikongsi oleh anda akan dituntut oleh semua orang dan sebagai balasan ia memberi anda jumlah item yang sama oleh setiap pengguna. Sebagai contoh: (item 1 dihantar) + (telah mendapat 5 klik oleh orang lain) = (Anda akan mendapat 5 bahan yang sama ke dalam anda Marketland Game ) Ingat perkongsian anda akan meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan lebih banyak perkara yang sama Marketland item.
  9. Nota: Di atas teori berfungsi untuk beberapa item atau beberapa permainan.
  10. Gunakan mana-mana pelayar Addon atau opsyen manual untuk menyerahkan Item. Anda juga akan mendapat Kunci setiap penyertaan. Untuk menghantar pos anda ke sini.


Laman web ini tidak bersekutu dengan Marketland. Tanda dagangan adalah milik pemilik masing-masing. Kandungan dan Bahan Permainan Hak Cipta Marketland. Hak cipta terpelihara..


?>