Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Nedenfor er gavekoblinger til Marketland. Klikk for å åpne, prøv alle koblinger, oppdateringer ofte.


Beklager, ingen flere innlegg eksisterer.


Viktige tips for å hjelpe deg, kreve og dele Marketland Gaver

  1. Du kan kreve Marketland elementkoblinger ved bare å klikke på den eller ved å bruke avkrysningsrute og samle-knappen.
  2. Normalt er det tilgjengelige elementer med færre klikk eller siste elementer.
  3. Du kan også bruke samle alle -knappen for å automatisk samle alle lenker på en enkelt side. Sørg for å justere intervalltiden i henhold til systemhastigheten.
  4. Alle elementene viser den faktiske tiden da de faktisk genererte, de siste elementene har flere sjanser til å kreve bonus.
  5. Du kan ikke kreve bonus fra samme lenke mer enn en gang. Det kan hende du finner noen koblinger som ikke fungerer. Dette betyr ikke at alle lenker ikke fungerer.
  6. Fordelen med innlogging ved hjelp av Facebook vil forhindre dobbeltklikk på samme innlegg. Det vil spare tid. Etter å ha gjort krav på elementer kan du oppdatere siden for å se nye lenker.
  7. For å filtrere alt Marketland gaver innlegg av klikk og navn besøk Marketland Elementfilter-side.
  8. Hvert materiale som deles av deg vil bli gjort krav på av alle, og til gjengjeld gir det deg samme antall av varen av hver bruker. For eksempel: (den 1 innsendte varen din) + (har fått 5 klikk av andre) = (Du vil få 5 samme materiale i Marketland Game ) Husk at delingen vil øke sjansene dine for å få mer av det samme Marketland punkt.
  9. Merk: Over teori fungerer for få elementer eller få spill.
  10. Bruk hvilken som helst nettleser Addon eller manuelt alternativ for å sende inn varen. Du vil også tjene nøkler per innsender. Besøk her for å sende inn innlegg.


Dette nettstedet er ikke tilknyttet Marketland. Varemerker tilhører deres respektive eiere. Spillinnhold og materialer Copyright Marketland. Alle rettigheter reservert..


?>