Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Nedenfor er gavelink til Oasis. Klik for at åbne, prøv alle links, opdateringer ofte.


Beklager, der findes ikke flere indlæg.


Vigtige tip til at hjælpe dig, hævde og dele Oasis Gaver

  1. Du kan kræve det Oasis elementlink ved blot at klikke på det eller ved at bruge afkrydsningsfeltet og indsamle-knappen.
  2. Normalt er der elementer med færre klik eller seneste elementer, der er tilgængelige for krav.
  3. Du kan også bruge knappen Saml alle til automatisk at samle alle links på en enkelt side. Sørg for at justere intervalltiden i henhold til din systems hastighed.
  4. Alle varer viser det faktiske tidspunkt, hvor de faktisk genereres, de nyeste poster har flere chancer for at kræve bonus.
  5. Du kan ikke kræve bonus fra samme link mere end én gang. Du kan finde nogle links, der ikke fungerer. Dette betyder ikke, at alle links ikke fungerer.
  6. Fordelen ved login ved hjælp af Facebook forhindrer dobbeltklik på samme indlæg. Det sparer tid. Når du har gjort krav på elementer, kan du opdatere siden for at se nye links.
  7. For at filtrere alt Oasis gaver indlæg af klik og navne besøg Oasis Element filter side.
  8. Hvert materiale, der deles af dig, vil blive krævet af alle, og til gengæld giver det dig det samme antal af det element af hver bruger. For eksempel: (din 1 indsendte vare) + (har fået 5 klik af andre) = (Du får 5 samme materiale i din Oasis Game ) Husk, at din deling øger dine chancer for at få mere af det samme Oasis vare.
  9. Bemærk: Ovenstående teori fungerer for få genstande eller få spil.
  10. Brug en hvilken som helst browser Addon eller manuel mulighed for at indsende en vare. Du tjener også nøgler pr. Indsendelser. Besøg her for at indsende dine indlæg.


Dette websted er ikke tilknyttet Oasis. Varemærker tilhører deres respektive ejere. Spilindhold og materialer Copyright Oasis. Alle rettigheder reserverede..


?>