Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Mai jos sunt linkuri cadou pentru Oasis. Faceți clic pentru a deschide, încercați toate linkurile, actualizările frecvent.


Ne pare rău Nu mai există mesaje.


Sfaturi importante pentru a vă ajuta, revendica și partaja Oasis Cadouri

  1. Puteți revendica Oasis link-uri de element doar făcând clic pe el sau folosind caseta de selectare și butonul colectare.
  2. În mod normal, elementele cu mai puține clicuri sau cele mai recente articole sunt disponibile pentru a fi revendicate.
  3. Puteți utiliza, de asemenea, butonul colectați toate pentru a colecta automat toate linkurile unei singure pagini. Asigurați-vă că reglați intervalul de timp în funcție de viteza sistemului.
  4. Toate articolele arată ora reală când au generat efectiv, ultimele articole au mai multe șanse să solicite bonus.
  5. Nu puteți solicita bonus de la același link de mai multe ori. Este posibil să găsiți unele link-uri care nu funcționează. Aceasta nu înseamnă că toate legăturile nu funcționează.
  6. Beneficiul conectării cu Facebook va împiedica dublu clic pe aceeași postare. Va economisi timp. După ce ați solicitat articole, puteți actualiza pagina pentru a vedea linkuri noi.
  7. Pentru a filtra toate Oasis postări de cadouri după clicuri și nume vizitate Oasis Pagina Filtrare articol.
  8. Fiecare material împărtășit de dvs. va fi revendicat de toată lumea și, în schimb, vă oferă același număr al acelui articol de către fiecare utilizator. De exemplu: (1 articol trimis) + (a primit 5 clicuri de către alții) = (Veți primi 5 aceleași materiale în Oasis Game ) Amintiți-vă că distribuirea dvs. vă va crește șansele de a obține mai multe lucruri Oasis articol.
  9. Notă: Teoria de mai sus funcționează pentru câteva articole sau câteva jocuri.
  10. Utilizați orice addon sau opțiune manuală pentru a trimite articolul. Veți câștiga, de asemenea, chei pe trimiteri. Pentru a trimite postările dvs. vizitați aici.


Acest site web nu este afiliat cu Oasis. Mărcile comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Conținut joc și drepturi de autor asupra materialelor Oasis. Toate drepturile rezervate..


?>