Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Nedan finns presentlänkar för Oasis. Klicka för att öppna, prova alla länkar, uppdateringar ofta.


Ledsen Inga fler inlägg finns.


Viktiga tips för att hjälpa dig, göra anspråk och dela Oasis Gåvor

  1. Du kan göra anspråk Oasis objektlänkar genom att bara klicka på det eller genom att använda kryssrutan och samla-knappen.
  2. Normalt är det möjligt att göra anspråk på objekt med färre klick eller senaste objekt.
  3. Du kan också använda samla alla -knappen för att automatiskt samla in alla länkar på en enda sida. Se till att justera intervalltiden beroende på systemets hastighet.
  4. Alla artiklar visar den faktiska tiden då de faktiskt genererades, de senaste artiklarna har fler chanser att kräva bonus.
  5. Du kan inte kräva bonus från samma länk mer än en gång. Du kanske hittar några länkar som inte fungerar. Detta betyder inte att alla länkar inte fungerar.
  6. Fördelen med att logga in med Facebook förhindrar dubbelklick på samma inlägg. Det sparar tid. När du har gjort anspråk på objekt kan du uppdatera sidan för att se nya länkar.
  7. För att filtrera alla Oasis gåvor inlägg av klick och namn besök Oasis Objektfilter sida.
  8. Varje material som delas av dig kommer att krävas av alla och i gengäld ger det dig samma nummer på det objektet av varje användare. Till exempel: (din 1 inlämnade artikel) + (har fått 5 klick av andra) = (Du kommer att få 5 samma material i din Oasis Game ) Kom ihåg att din delning kommer att öka dina chanser att få mer av samma Oasis Artikel.
  9. Obs: Ovanför teori fungerar för få saker eller få spel.
  10. Använd vilken som helst webbläsare Addon eller manuellt alternativ för att skicka objekt. Du tjänar också nycklar per skickar. För att skicka in dina inlägg besök här.


Denna webbplats är inte ansluten till Oasis. Varumärken tillhör deras respektive ägare. Spelinnehåll och material Copyright Oasis. Alla rättigheter reserverade..


?>