Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Az alábbiakban találunk ajándék linkeket Pot Farm. Kattintson a Megnyitás, az Összes link kipróbálása, a Frissítések gyakran.


Sajnos nincs több hozzászólás.


Fontos tippek, amelyek segíthetnek, igényelhetnek és megoszthatnak Pot Farm Ajándékok

  1. Igényelheti Pot Farm elem linkeket, csak rákattintva, vagy a jelölőnégyzet és a gyűjtés gomb használatával.
  2. Általában kevesebb kattintással vagy legújabb elemmel állíthatók be igények.
  3. Használhatja az Összes összegyűjtése gombot az egyetlen oldal összes hivatkozásának automatikus összegyűjtéséhez. Ügyeljen arra, hogy az intervallumidőt a rendszer sebessége szerint állítsa be.
  4. Minden elem megmutatja a tényleges generálási időt, a legújabb elemeknek nagyobb esélyük van arra, hogy bónuszt igényeljenek.
  5. Egyszerre nem kérhet bónuszt ugyanazon link alapján. Előfordulhat, hogy néhány link nem működik. Ez nem azt jelenti, hogy az összes link nem működik.
  6. A Facebookon keresztüli bejelentkezés előnyei megakadályozzák ugyanazon üzenet dupla kattintását. Időt takarít meg. Az elemek igénylése után frissítheti az oldalt az új linkek megtekintéséhez.
  7. Mindent kiszűrni Pot Farm ajándék hozzászólások kattintással és nevekkel látogassa meg Pot Farm Elemszűrő oldal.
  8. Minden, az Ön által megosztott anyagot mindenki igényel, és cserébe ugyanazt a számot adja az adott elemhez minden felhasználó számára. Például: (az 1 beküldött tétel) + (mások 5 kattintással érkeztek) = (5 Ugyanazt az anyagot kap a Pot Farm Game ) Ne feledje, hogy a megosztás növeli annak esélyét, hogy minél többet megszerezzen Pot Farm tétel.
  9. Megjegyzés: A fenti elmélet néhány tételnél vagy néhány játéknál működik.
  10. Az elem elküldéséhez használjon bármilyen böngésző-kiegészítőt vagy manuális beállítást. Beküldésenként kulcsokat is keresni fog. A bejegyzés benyújtásához látogasson el ide.


Ez a webhely nem áll kapcsolatban Pot Farm. A védjegyek a megfelelő tulajdonosok tulajdona. A játék tartalma és anyagai Szerzői jog Pot Farm. Minden jog fenntartva..


?>