Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

По-долу Съдържа връзки за подаръци за различни сърца, изисквани в Озадачени сърца Игра - актуализация иска.


За съжаление няма повече публикации.


Важни съвети, които да ви помогнат, да заявите и споделяте Puzzled Hearts Подаръци

  1. Можете да претендирате Puzzled Hearts връзки към елемента, като просто кликнете върху него или с помощта на отметка и бутон за събиране.
  2. Обикновено са налични предмети с по-малко кликвания или най-новите елементи.
  3. Можете също да използвате бутона за събиране на всички, за да съберете автоматично всички връзки на една страница. Не забравяйте да настроите интервалното време според скоростта на вашата система.
  4. Всички артикули показват действителното време, когато са генерирали действително, най-новите елементи имат повече шансове да поискат бонус.
  5. Не можете да заявите бонус от една и съща връзка повече от веднъж. Може да откриете, че някои връзки не работят. Това не означава, че всички връзки не работят.
  6. Ползата от влизане с помощта на Facebook ще предотврати двойното щракване върху една и съща публикация. Това ще спести време. След като поискате елементи, можете да опресните страницата, за да видите нови връзки.
  7. За да филтрирате всички Puzzled Hearts подаръци публикации чрез кликвания и имена посещават Puzzled Hearts Страница с филтър за артикули.
  8. Всеки споделен от вас материал ще бъде заявен от всички и в замяна той ще ви даде същия брой от този артикул от всеки потребител. Например: (вашият 1 изпратен артикул) + (има 5 кликвания от други) = (Ще получите 5 същия материал във вашия Puzzled Hearts Game ) Не забравяйте, че споделянето ви ще увеличи шансовете ви да получите повече от същото Puzzled Hearts вещ.
  9. Забележка: По-горе теорията работи за няколко предмета или няколко игри.
  10. Използвайте всеки браузър Addon или ръчна опция, за да изпратите елемент. Вие също ще печелите ключове на подаване. За да изпратите публикациите си, посетете тук.


Този уебсайт не е свързан със Puzzled Hearts. Търговските марки са собственост на съответните им собственици. Съдържание на материалите и материали Авторско право Puzzled Hearts. Всички права са запазени..