Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

По-долу са връзки за подаръци за Zombie Island. Щракнете за отваряне, опитайте всички връзки, актуализирайте често.


За съжаление няма повече публикации.


Важни съвети, които да ви помогнат, да заявите и споделяте Zombie Island Подаръци

  1. Можете да претендирате Zombie Island връзки към елемента, като просто кликнете върху него или с помощта на отметка и бутон за събиране.
  2. Обикновено са налични предмети с по-малко кликвания или най-новите елементи.
  3. Можете също да използвате бутона за събиране на всички, за да съберете автоматично всички връзки на една страница. Не забравяйте да настроите интервалното време според скоростта на вашата система.
  4. Всички артикули показват действителното време, когато са генерирали действително, най-новите елементи имат повече шансове да поискат бонус.
  5. Не можете да заявите бонус от една и съща връзка повече от веднъж. Може да откриете, че някои връзки не работят. Това не означава, че всички връзки не работят.
  6. Ползата от влизане с помощта на Facebook ще предотврати двойното щракване върху една и съща публикация. Това ще спести време. След като поискате елементи, можете да опресните страницата, за да видите нови връзки.
  7. За да филтрирате всички Zombie Island подаръци публикации чрез кликвания и имена посещават Zombie Island Страница с филтър за артикули.
  8. Всеки споделен от вас материал ще бъде заявен от всички и в замяна той ще ви даде същия брой от този артикул от всеки потребител. Например: (вашият 1 изпратен артикул) + (има 5 кликвания от други) = (Ще получите 5 същия материал във вашия Zombie Island Game ) Не забравяйте, че споделянето ви ще увеличи шансовете ви да получите повече от същото Zombie Island вещ.
  9. Забележка: По-горе теорията работи за няколко предмета или няколко игри.
  10. Използвайте всеки браузър Addon или ръчна опция, за да изпратите елемент. Вие също ще печелите ключове на подаване. За да изпратите публикациите си, посетете тук.


Този уебсайт не е свързан със Zombie Island. Търговските марки са собственост на съответните им собственици. Съдържание на материалите и материали Авторско право Zombie Island. Всички права са запазени..


?>