Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Hieronder staan geschenklinks voor Zombie Island. Klik om te openen, alle links proberen, regelmatig updates.


Sorry Er bestaan geen berichten meer.


Belangrijke tips om u te helpen, claimen en delen Zombie Island Geschenken

  1. U kunt claimen Zombie Island itemkoppelingen door erop te klikken of door het selectievakje en de verzamelknop te gebruiken.
  2. Normaal zijn items met minder klikken of de nieuwste items beschikbaar om te claimen.
  3. U kunt ook de knop Alles verzamelen gebruiken om alle links van één pagina automatisch te verzamelen. Zorg ervoor dat u de intervaltijd aanpast aan de snelheid van uw systeem.
  4. Alle items tonen de werkelijke tijd waarop ze daadwerkelijk zijn gegenereerd, de nieuwste items hebben meer kansen om bonus te claimen.
  5. U kunt niet meer dan één keer een bonus claimen via dezelfde link. Het kan zijn dat sommige links niet werken. Dit betekent niet dat alle links niet werken.
  6. Het voordeel van inloggen met Facebook voorkomt dubbelklikken op hetzelfde bericht. Het zal tijd besparen. Nadat je items hebt geclaimd, kun je de pagina vernieuwen om nieuwe links te zien.
  7. Om alles te filteren Zombie Island geschenken berichten door klikken en namen bezoeken Zombie Island Artikelfilterpagina.
  8. Elk materiaal dat door u wordt gedeeld, wordt door iedereen geclaimd en in ruil daarvoor krijgt u van elke gebruiker hetzelfde nummer van dat item. Bijvoorbeeld: (uw 1 ingediende item) + (heeft 5 klikken van anderen gekregen) = (u ontvangt 5 hetzelfde materiaal in uw Zombie Island Game ) Vergeet niet dat je delen je kansen vergroot om meer van hetzelfde te krijgen Zombie Island item.
  9. Opmerking: Bovenstaande theorie werkt voor weinig items of weinig games.
  10. Gebruik een browser-add-on of handmatige optie om een item in te dienen. U zult ook Keys per inzending verdienen. Bezoek hier om uw berichten in te dienen.


Deze website is niet gelieerd aan Zombie Island. Handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Spelinhoud en -materiaal Copyright Zombie Island. Alle rechten voorbehouden..


?>