Loading Translate Menu ..
  Google Chrome Extension Firefox Browser Addon

Triviador România este un joc unic, rapid și competitiv care oferă mai mult decât ceea ce pare. Cucerește teritorii și atacă castele în timp ce răspunzi la întrebări.

Poți să te alături competiției, să intri în turniruri și să câștigi un loc în Lista de Rang al topurilor și culege recompensele! Atinge cea mai mare Ligă cu o strategie bine aleasă!

Crează un clan (sau alătură-te unuia), joacă și vorbește cu mii de fani trivia. Invită-ți cei mai buni prieteni la un joc amical, votează întrebările trimise de jucători, sau crează-ți propriile tale.

Personalizează-ți lumea - crează-ți un avatar unic, extinde-ți satul și actualizează-ți clădirile pentru mai multe recompense și mai mult aur.

Joacă Triviador de pe orice aparat, de oriunde! Începe să joci pe PC și continuă-ți jocul pe Mobil sau Tabletă în timp ce ești într-o fugă, fără să-ți pierzi progresul. Triviador este definiția cross-platform-ului.

Important Posts
Daily Gifts, Bonus, Rewards, Promo, News, Updates.

Visit daily to claim your gifts, rewards, bonus, promo codes, etc for Triviador Romania.

This page updates every 24 hours with new information and news.

Daily Friends Who Sends Gifts For Triviador Romania

Game friends who plays daily and send gifts daily are like Gems.

Earn these gems by making lots of Triviador Romania game friends

Important note: If you really love playing games. Please support game developers and buy atleast one small game package.

This Website is not affiliated with Triviador Romania. trademarks are the property of their respective owners. Game content and materials copyright Triviador Romania. all right reserved.